Unde gasesti cele mai noi modele de televizoare LED ieftine si de calitate

televizoare noi ieftine 2015De obicei modele mai noi de tv-uri LED LCD sunt mai scumpe, insa exista exceptii cand gasesti televizoare LED LCD ieftine - modele 2015. Asta insa doar daca esti atent la promotii, ca altfel nu prea ai sanse.

Unul dintre site-urile pe care eu le recomand daca vrei sa afli mai multe informatii despre modele de pe piata, preturi, oferte si promotii la televizoare lcd e Televizoare Nova.

Magazinele care aduc modele noi de tv-uri sunt cam intotdeauna, magazinele online mai mari cum sunt eMag-ul sau Altex. Poti vedea aici o comparatie de preturi intre eMag si Altex la televizoare cu diagonala de 81 cm.

Eu desi nu sunt neaparat fanul unui producator anume, consider ca Samsung si Lg sunt cam pe primul loc atunci cand vine vorba de lansarea de modele LED LCD pe piata. Sunt desigur putin mai scumpe insa sunt de calitate foarte buna.

https://en.wikipedia.org/wiki/LED-backlit_LCD_display

Dacar ar fi sa fac o comparatie intre televizoarele LG 2015 si tv-urile Samsung gama 2015 as spune ca cel putin la capitolul smart si 3D LG-ul sta putin mai bine.

Mi se pare ca platforma smart a celor de la LG este putin mai performanta, timpi de reactie mai buni, compatibilitate mai extinsa. Samsung insa parca sta mai bine la numarul de aplicatii instalate pe tv-uri.

https://en.wikipedia.org/wiki/Smart_TV

La partea 3D tine de preferinta fiecaruia, eu prefer modul 3D pasiv de aceea o sa merg to pe gama LG.

In ultima instanta, probabil ca cel mai mult conteaza bugetul de care dispui si in functie de aia o sa te si orientezi. Eu sper ca acest scurt articol de fost totusi de folos.