Combina Frigorifica No Frost Samsung: 3 Modele Ieftine si Bune

combine frigorifice no frost samsungDesi poate acum cativa ani combinele frigorifice No Frost erau relativ scumpe fata de modelele cu racire normala, in ziua de azi o combina frigorifica Full No Frost este destul de accesibila ca si pret.

Nu am neaparat vreo preferinta catre un producator anume, insa cand vine vorba de frigorifice cu sistem de racire No Frost, Samsung pare sa fie peste ceilalti producatori, si ca dotari si ca raport calitate/pret.

Asa ca m-am decis ca in acest articol sa-ti prezint 3 modele de combina frigorifica NO FROST Samsung cu preturi accesibile, rezonabile si cu dotari foarte bune in comparatie cu modele la preturi asemanatoare de la alti producatori.

1. Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA

Samsung RB29FERNDSA este o combina frigorifica cu dotari de ultima generatie, Full No Frost, cu design foarte atragator si un pret usor accesibil.

Este un aparat frigorific cu consum energetic destul de redus, avand in vedere ca spatiul utilizabil este de 290 L, care se imparte intre frigider, 192L si congelator 98L.

Ce-mi place la aceasta combina frigorifica Samsung este compartimentarea foarte practica si eficienta a frigiderului. Acesta e dotat cu 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa.

Congelatorul este de asemenea impartit in 3 compartimente si are o putere de congelare de 12 kg/24h.

Ca si pret, Samsung RB29FERNDSA costa aproximativ 1800-2000 de lei insa daca ai noroc sa prinzi vreo oferta la vreun magazin online, o poti gasi si la 1300 de lei.

2. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este un dintre cele mai bune combina frigorifice No Frost Samsung. Daca e sa te iei dupa dotariile si tehnologia de racire cu care este echipata aceasta combina frigorifica, pretul ei este destul de mic. E o combina frigorifica ieftina avand in vedere performantele pe care le ofera.

Combina frigorifica are 308 L volum net, adica spatiu utilizabil propriu-zis. Pe usa frigiderului se afla si dispenserul de apa care este foarte practic si usor de utilizat.

Sistemul de racire No Frost este de tip Multiflow adica, frigiderul si congelatorul sunt dotate cu fante de racire in dreptul fiecarui raft, astfel temperatura este aceeasi in tot frigiderul. Umiditatea de asemenea este intotdeauna la valori optime ce ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de prospetimea alimentelor depozitate.

Samsung RB31FDRNDSA este o combina frigorifica cu consum energetic relativ mic, in jur de 297 kWh/an si este si foarte silentioasa, nivelul de zgomot nu depaseste valoare de 39 dB.

Ca si pret, o gasesti cam la acelasi pret ca si prima combina frigorifica din acest articol, adica in jur de 1800 de lei. Este una dintre cele mai bine vandute combine frigorifice No Frost Samsung din Romania datorita raportului calitate/pret excelent.

Apropo de asta, daca ai nevoie de mai multe pareri referitor la ce combina frigorifica sau ce frigider sa-ti cumperi, mergi pe www.frigidereieftinegen.com, e un site foarte bun care iti ofera o gramada de informatii despre preturi, dotari si asa mai departe.

3. Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF

Samsung RB29HSR2DWW/EF este model mai nou lansat pe piata insa la fel de bun si de fiabil ca si celelalte combine frigorifice din aceasta mica lista.

Ca si pret, este cea mai ieftina combina frigorifica No Frost din cele 3 insa asta nu inseamna ca nu este la fel de fiabila sau la fel de performanta.

Are un design clasic, invelisul exterior de culoare alba, iar ca si capacitate, aceasta este de 290 L.

Sunt multe de spus si despre acest model insa ce vreau neaparat sa mentionez este compresorul Digital Invertor care vine cu 10 ani garantie.

Cam asta a fost si cu combinele frigorifice No Frost Samsung. Daca ai nevoie de mai multe informatii poti lasa un coment in formularul de mai jos si eventual poate pe viitor o sa mai public un articol mai detaliat.